Αποστολή και Παράδοση

Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία μας διαθέτει επιλογή τρόπου παράδοσης των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Κατά την αίτηση της παραγγελίας σας, καλείστε να επιλέξετε έναν από τους εξής τρόπους παράδοσης των προϊόντων:

1. Παραλαβή των προϊόντων από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται Σακελλαρίου 10, Ιωάννινα 453 33 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ήτοι από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 20:30 (εξαιρουμένων των αργιών), με το όνομα που έχετε δηλώσει στην παραγγελία και τον κωδικό παραγγελίας.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον λάβετε σχετική ειδοποίηση ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή. Η παραγγελία σας θα παραμείνει διαθέσιμη στο φυσικό μας κατάστημα για δέκα (10) εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός της ως άνω προθεσμίας, η παραγγελία σας θα θεωρείται ως μη γενόμενη και τα προϊόντα θα αποδεσμεύονται. Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ότι επιθυμείτε να παραλάβετε από φυσικό μας κατάστημα, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά από την Εταιρεία μας σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας.

2. Παράδοση σε διεύθυνση που θα μας υποδείξετε εσείς

Σε αυτή την περίπτωση, η παράδοση των προϊόντων σας θα πραγματοποιείται με τις συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία  Speedex

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας με Speedex είναι από 1 έως και 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

Η Εταιρεία μας και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον αγοραστή με βάση το βασικό χρονοδιάγραμμα των παραδόσεων της εκάστοτε συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της μεταφορικής εταιρίας).  Η Εταιρεία δεν εγγυάται για τον ακριβή χρόνο άφιξης ούτε για την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς αυτά εξαρτώνται από τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχαία γεγονότα ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τη σφαίρα ελέγχου της. Η Εταιρεία μας ευθύνεται για την προσήκουσα παράδοση της παραγγελίας σας στον μεταφορέα, από τη δε παράδοση ο κίνδυνος μετατίθεται εκ του νόμου στον αγοραστή.

3. Με την επιφύλαξη τυχόν ειδικότερων χρεώσεων για τη μεταφορά και παράδοση, όπως αναλύονται κάτωθι, η γενική τιμολογιακή πολιτική είναι η εξής:

  • Για αποστολές με βάρος έως 2kg το κόστος είναι 3,50€+ΦΠΑ στις εύκολα προσβάσιμες περιοχές της χώρας (Αττική, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Κεντρική Ελλάδα, Πελοπόννησος) και 5,80€+ΦΠΑ στις δυσπρόσιτες περιοχές (Ιόνια νησιά, Βόρειο Αιγαίο, Νότιο Αιγαίο, Κρήτη)(σημείωση: Το πραγματικό βάρος μετριέται σε συνάρτηση με τον όγκο των προϊόντων)
  • Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2kg, η χρέωση ανέρχεται σε1,00€+ΦΠΑ ανά επιπλέον κιλό για κάθε περιοχή (όταν η παράδοση γίνεται με Speedex)

4. Το κόστος αποστολής για παραγγελίες εντός Eλλάδος θα υπολογίζεται αυτόματα στη σελίδα checkout (ανάλογα με τα στοιχεία ογκομετρικού βάρους κάθε παραγγελίας) και θα περιλαμβάνεται στην αίτηση παραγγελίας σας πριν από την ολοκλήρωση και την πληρωμή.

Τα δέματα παραδίδονται κατά τις ημέρες και ώρες παράδοσης, όπως αυτές καθορίζονται ειδικότερα βάσει του χρονοδιαγράμματος της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας.  Σε περίπτωση που επιθυμείτε δέσμευση συγκεκριμένης ώρας παράδοσης ή συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση από τη μεταφορική εταιρία. 

5. Η Εταιρεία μας δύναται να μεταβάλει οποτεδήποτε και χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση το κόστος αποστολής των προϊόντων. Η Εταιρεία δεσμεύεται ότι σε αυτή την περίπτωση θα ενημερώσει τους καταναλωτές μέσα από την ιστοσελίδα της. Η οποιαδήποτε μεταβολή δεν θα επηρεάσει τις παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

6. Κάθε πελάτης που έχει συμπληρώσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου στα στοιχεία του, θα παραλάβει από τη μεταφορική εταιρία έναν μοναδικό αριθμό. Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας του στο σύστημα εντοπισμού της Speedex.

7. Εάν κατά την παράδοση ο αγοραστής δεν βρίσκεται στη διεύθυνση παράδοσης για να παραλάβει την παραγγελία του, ο διανομέας θα αφήσει ενημερωτικό σημείωμα με οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής της παραγγελίας (και εφόσον το υποστηρίζει η συγκεκριμένη εταιρεία Courier). Στην περίπτωση αυτή ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης των αγαθών μετατίθεται στον αγοραστή λαμβανομένης υπόψη και της ευπαθούς φύσης τους όπως ρητώς αναφέρεται στους παρόντες όρους. Ο διανομέας θα επιχειρήσει να παραδώσει το προϊόν έως τόσες φορές όσες προβλέπει η πολιτική της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας, άλλως θα παραμείνει στους χώρους του διανομέα με ευθύνη του αγοραστή και δαπάνη και υπό τους γενικούς όρους φύλαξης του μεταφορέα. Η μη παραλαβή της παραγγελίας από τον αγοραστή θεωρείται δικαιολογημένη μόνο στην περίπτωση που ο τελευταίος επικοινωνήσει με την Εταιρεία μας είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά, αναφέροντας τον λόγο που τον εμπόδισε να παραλάβει την παραγγελία, εντός 3 ημερών από την αποτυχημένη προσπάθεια παράδοσης της παραγγελίας σε αυτόν. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η μη παραλαβή οποιασδήποτε παραγγελίας, θεωρείται αδικαιολόγητη και η Εταιρία δύναται να την ακυρώσει αυτομάτως, χωρίς οποιαδήποτε άλλη προειδοποίηση. Σε περίπτωση που ο αγοραστής επικοινωνήσει με την Εταιρεία μετά το πέρας των 3 ημερών και δηλώσει ότι επιθυμεί την παραλαβή της παραγγελίας του, η Εταιρία, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, δύναται να αποστείλει εκ νέου την παραγγελία ενώ τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον αγοραστή. Σε περίπτωση δε που ο αγοραστής πραγματοποιήσει ξανά οποιαδήποτε παραγγελία την οποία δεν παραλαμβάνει αδικαιολόγητα, τότε η Εταιρεία δικαιούται να αρνηθεί στον συγκεκριμένο αγοραστή την αποστολή των προϊόντων παρέχοντάς του τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.