Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα επισήμανση απορρήτου επεξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας ή και όταν κάνετε τις αγορές σας. Είναι πολυεπίπεδη, για να μπορείτε να βρείτε εύκολα το λόγο για τον οποίο επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες και τι κάνουμε με αυτές. Συνεπώς, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Επισήμανση Απορρήτου .

 1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Στοιχεία Επικοινωνίας
 2. Πoύ αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει
 3. Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας;
 4. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

A. Πλοήγηση στην Ιστοσελίδα

Β. Δημιουργία λογαριασμού στην Ιστοσελίδα

Γ. Αγορές online

Ζ. Εγγραφή στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο μας (enewsletter)

Η. Επεξεργασία δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς

Θ. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ι. Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες

ΙΒ. Επικοινωνία μαζί μας – Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών

ΙΓ. Υποβολή αιτήσεως – βιογραφικού για θέση εργασίας

 1. Τα δικαιώματά σας
 2. Πότε απαντάμε στα αιτήματά σας σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;
 3. Πού μπορείτε να προσφύγετε;
 4. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Επισήμανσης Απορρήτου;

1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Στοιχεία επικοινωνίας

Η εταιρεία μας «Οδοντιατρικά Φίλιος», που εδρεύει στα Γιάννενα, Στρατηγού Σακελλάριου 10, 45333 Ιωάννινα Ιωαννίνων, και εκπροσωπείται νόμιμα, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς.

Για γενικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail info@filiosdental.gr, στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2651022104 ή αποστέλλοντας ταχυδρομική επιστολή στην παραπάνω διεύθυνση.

2. Πoύ αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει

Tα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς αποθηκεύονται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

3. Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Μόνο οι αρμόδιοι για κάθε επιμέρους τμήμα της εταιρείας μας έχουν πρόσβαση κατά περίπτωση στα προσωπικά σας δεδομένα. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον σκοπό που αναφέρεται κάθε φορά και οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν ή πωληθούν σε τρίτα πρόσωπα για άλλους μη σχετικούς σκοπούς.

Για ορισμένες επεξεργασίες συνεργαζόμαστε με τρίτες εταιρείες, προς τις οποίες διαβιβάζουμε κάποια από τα δεδομένα σας ή οι ίδιες έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας μέσω της ιστοσελίδας μας. Αυτό γίνεται μόνο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Θα βρείτε ποιοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα κατά περίπτωση και για ορισμένες επεξεργασίες, όπως αυτές αναλύονται κατωτέρω.

4. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

Στην εταιρεία μας μαθαίνουμε για εσάς, τους πελάτες μας, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας, είτε μέσω του καταστήματός μας, αλλά και των δραστηριοτήτων που διοργανώνουμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε τα ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες σας, καθώς μας επιτρέπει να καινοτομούμε, να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για εσάς.

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας τα δεδομένα είναι διάφοροι:

Στις περισσότερες περιπτώσεις μας παρέχετε απ’ ευθείας τα δεδομένα μέσω των διαφόρων εντύπων που μας στέλνετε ή λαμβάνουμε (κυρίως μέσω της ιστοσελίδας μας).

Για παράδειγμα:

Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας

 • Όταν αγοράζετε από την ιστοσελίδα μας προϊόντα ή υπηρεσίες
 • Όταν έρχεστε σε επαφή μαζί μας
 • Όταν συμμετέχετε σε σεμινάρια/διαγωνισμούς

Σε άλλες περιπτώσεις, συλλέγουμε εμείς τις πληροφορίες (παραδείγματος χάρη όταν χρησιμοποιούμε cookies για να διευκολύνουμε την πλοήγησή σας και να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας).

Παρακάτω να βρείτε αναλυτικά τις δραστηριότητες που περιλαμβάνουν επεξεργασία των δεδομένων σας, τους σκοπούς και την περιγραφή τους.

Θυμηθείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα που μας παράσχετε είναι αληθινά και ακριβή. Σε διαφορετική περίπτωση, ο χρήστης θα είναι υπεύθυνος για την ανακρίβεια ή το αναληθές των εν λόγω δεδομένων καθώς επίσης και για τις ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τις σχέσεις με τον εν λόγω χρήστη για τους ανωτέρω λόγους.

Α. Πλοήγηση στην Ιστοσελίδα

Κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα μας αποστέλλονται αυτόματα από τον φυλλομετρητή τερματικού που χρησιμοποιείτε στον διαμετακομιστή της ιστοσελίδας μας  και χωρίς δική σας ενέργεια τα εξής:

 • η διεύθυνση IP της συσκευής με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο η οποία υπέβαλε το αίτημα σύνδεσης με την ιστοσελίδα μας, 
 • η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,
 • το όνομα και η ιστοδιεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,
 • η ιστοσελίδα από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),
 • ο φυλλομετρητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider) και
 • εφόσον έχετε συναινέσει στον λεγόμενο γεωεντοπισμός του φυλλομετρητή σας ή στο λειτουργικό σύστημά σας ή σε άλλες ρυθμίσεις του τερματικού σας, καταγράφονται και αυτές οι λειτουργίες.

Όλα τα ανωτέρω αποθηκεύονται προσωρινά σε ένα αρχείο καταγραφής (log file).

Σκοπός και Νόμιμη Βάση Επεξεργασίας

Ο σκοπός όλων των ανωτέρω είναι η εγγύηση ορθής δημιουργίας σύνδεσης, η εγγύηση άνετης χρήσης της ιστοσελίδας μας και η αξιολόγηση της ασφάλειας και της σταθερότητας του συστήματος.

Η νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. στ’ του ΓΚΠΔ , το οποίο μας επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα, όταν αυτό είναι απαραίτητο για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων μας.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε

Τα δεδομένα αποθηκεύονται προσωρινά για την διεκπεραίωση της συνεδρίας και μετά διαγράφονται αυτόματα. Μόλις σταματήσετε τη χρήση της ιστοσελίδας μας, τα δεδομένα γεωεντοπισμού διαγράφονται.

Β. Δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Σκοπός συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων είναι η παροχή σε εσάς εξατομικευμένων υπηρεσιών και η διαχείριση του λογαριασμού σας. Κατά την εγγραφή σας ως χρήστη, θα μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή το ιστορικό των αγορών σας και να έχετε αποθηκευμένα τα στοιχεία σας για κάθε νέα αγορά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Nόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συναίνεσή σας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. α’ του ΓΚΠΔ.

Τι πληροφορίες χρειαζόμαστε

Για την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας και εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να μας παράσχετε στοιχεία επικοινωνίας, δηλαδή το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνσή σας, το email σας, το τηλέφωνό σας.

Εφόσον πραγματοποιήσετε μία αγορά θα επεξεργαστούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

 • ιστορικό αγορών
 • πληροφορίες παράδοσης προϊόντων
 • ιστορικό πληρωμών
 • κρυπτογραφημένες πληροφορίες χρεωστικών – πιστωτικών καρτών

Κατά την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας ως χρήστης αποστέλλονται σε μας αυτόματα η IP σας και η τελευταία φορά που συνδεθήκατε.

Επίσης, θα επεξεργαστούμε τα ακόλουθα δεδομένα τα οποία συνδέονται με τα cookies:

 • Ιστορικό πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας
 • Ιστορικό προϊόντων που έχετε δει (click history)

Γιατί χρειαζόμαστε τις πληροφορίες αυτές

Χρειαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες για να σας προσφέρουμε πιο εύκολη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας και ταχύτερη πραγματοποίηση των αγορών σας μέσω αυτής.

Εφόσον επιθυμείτε να σας αποστέλλουμε και ενημερωτικά δελτία (newsletters), θα σας προτείνουμε νέα προϊόντα μας βάσει του ιστορικού αγορών σας και των προϊόντων που έχετε δει στην ιστοσελίδα μας, καθώς και ανακοινώσεις σχετικά με την εταιρεία μας και τα προϊόντα-υπηρεσίες μας. 

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα διατηρείτε τον λογαριασμό σας ή έως πέντε χρόνια, οπότε θα ζητήσουμε ξανά τη συγκατάθεσή σας, εκτός εάν διατηρούμε τα στοιχεία σας για άλλο λόγο (ενδεικτικά, έχετε πραγματοποιήσει αγορές από την ιστοσελίδας μας και έχουμε διατηρήσει τα στοιχεία σας για φορολογικούς λόγους). Έχετε το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τερματίσετε τον λογαριασμό σας, οπότε και τα δεδομένα σας θα διαγραφούν, εκτός εάν έχετε πραγματοποιήσει αγορές μέσω της ιστοσελίδας μας (οπότε και θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για φορολογικούς λόγους) ή εάν υπάρχουν εκκρεμότητες ή/και δικαστικές διενέξεις μεταξύ μας λόγω της πραγματοποιηθείσας πώλησης.

 

Γ. Αγορές οnline ή από το κατάστημά μας

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε για να εκτελέσουμε και να ολοκληρώσουμε την πώληση προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας ενημερώνουμε σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας σας, αλλά και για τις επιστροφές προϊόντων. Θα χρησιμοποιήσουμε περαιτέρω τα δεδομένα σας για να ελέγξουμε τις πληρωμές σας, αλλά και για να διαχειριστούμε παράπονα και θέματα εγγύησης σχετικά με τα προϊόντα.

Οι προσωπικές σας πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να ελέγξουμε την ταυτότητά σας και την ηλικία σας, ώστε να διαπιστώσουμε εάν μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του διαδικτύου, αλλά και να επιβεβαιώσουμε τη διεύθυνσή σας με τρίτους συνεργάτες μας.

Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων ή υπηρεσιών κατ’ ευθείαν από το φυσικό μας κατάστημα δεν καταχωρούμε τα στοιχεία σας, εκτός των περιπτώσεων που ζητάτε την έκδοση τιμολογίου. Σε αυτή την περίπτωση, καταχωρούνται μόνο όσα στοιχεία είναι απαραίτητα για την έκδοση του φορολογικού παραστατικού

Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. β’ του ΓΚΠΔ , καθώς η συλλογή των πληροφοριών γίνεται για την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης.

Τι πληροφορίες χρειαζόμαστε

Θα διαχειριστούμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, εφόσον πραγματοποιείτε αγορές μέσω διαδικτύου:

Πληροφορίες επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, email, τηλέφωνο

 • Στοιχεία πιστωτικών – χρεωστικών καρτών και ιστορικών πληρωμών
 • Ιστορικό παραγγελιών.

Εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά στοιχεία που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας όπως το συνθηματικό που έχετε χρησιμοποιήσει για την εγγραφή σας και το ιστορικό αγορών σας.

Εάν πραγματοποιείτε αγορές μέσω του φυσικού μας καταστήματος, δεν κρατάμε στοιχεία του πελάτη, εκτός εάν μας ζητήσετε την έκδοση τιμολογίου. Στην περίπτωση αυτή, επεξεργαζόμαστε επωνυμία, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., έδρα και επάγγελμα.

Η εταιρεία μας ΔΕΝ αποθηκεύει δεδομένα και στοιχεία πιστωτικών – χρεωστικών καρτών καρτών.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται σε τρίτα μέρη, μόνο για την παροχή σε εσάς των παραπάνω υπηρεσιών. Ειδικότερα:

Για την πραγματοποίηση των αγορών πληρώνετε με πιστωτική – χρεωστική κάρτα. Η ιστοσελίδα μας ΔΕΝ αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών – χρεωστικών καρτών, τα οποία πληκτρολογείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. 

Συγκεκριμένα, πριν την έγκριση οποιασδήποτε συναλλαγής, συνδέεστε απευθείας με υπερσύνδεσμο με άλλη ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί μια διαδικτυακή τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών υπό την ευθύνη της της Τράπεζας Piraeus Bank. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα μας δεν χρησιμοποιεί, για κανένα λόγο, οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας έχετε πληκτρολογήσει, καθώς αυτά δεν είναι ορατά σε αυτή.

Όταν ενεργοποιηθεί η πληρωμή στην ιστοσελίδα μας μέσω PayPal, η πληρωμή σας υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της PayPal, και για τα ζητήματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρεία αυτή δυνάμει της σχετικής σύμβασης που έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία

Για την αποστολή των προϊόντων συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΣΠΗΝΤΕΞ ΑΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ” και με διακριτικό τίτλο “SPEEDEX” Μπορείτε να βρείτε την πολιτική προστασίας δεδομένων της εδώ.

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε για να εκτελέσουμε και να ολοκληρώσουμε την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας μας στους τρίτους που μας έχετε υποδείξει. Είναι δική σας ευθύνη να μας παρέχετε τα ακριβή στοιχεία φίλων ή συγγενών σας, τους οποίους έχετε προηγουμένως ειδοποιήσει και έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για την αγορά από εσάς Κάρτας Δώρου για λογαριασμό τους.

Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συναίνεση των τρίτων αυτών προσώπων που μας υποδεικνύετε με τη δήλωσή σας, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ α’ του ΓΚΠΔ.

Εφόσον τα τρίτα αυτά πρόσωπα πραγματοποιήσουν τελικά αγορά από την ιστοσελίδα ή το κατάστημά μας, νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. β’ του ΓΚΠΔ , καθώς η συλλογή των πληροφοριών γίνεται για την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης.

Τι πληροφορίες χρειαζόμαστε

Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email τρίτου προσώπου. Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση προσωπικών δεδομένων τρίτων υπόκειται στη νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Γιατί χρειαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες

Χρειαζόμαστε τις πληροφορίες των τρίτων προσώπων που μας έχετε γνωστοποιήσει για να τον ενημερώσουμε ότι έχει λάβει μία Κάρτα Δώρου από εσάς και εφόσον επιθυμεί να πραγματοποιήσει αγορές από την ιστοσελίδα ή/και το κατάστημά μας.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε

Η Κάρτα Δώρου παραμένει σε ισχύ για ένα (1) χρόνο από την ημερομηνία παράδοσης που ορίζει ο αποστολέας. Εφόσον το τρίτο πρόσωπο στο οποίο προσφέρθηκε η Κάρτα Δώρου κάνει χρήση της και πραγματοποιήσει αγορές από το κατάστημά μας, τότε τα στοιχεία του θα διατηρηθούν σύμφωνα με τα όσα ορίζονται για τις αγορές οnline ή από το κατάστημά μας.

Εάν το τρίτο πρόσωπο επιλέξει να μην πραγματοποιήσει καμία αγορά, τότε τα στοιχεία του θα διαγραφούν ένα (1) μήνα μετά τη λήξη της ισχύος της Κάρτας Δώρου.

Ζ. Εγγραφή στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο μας  (e-newsletter)

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Σκοπός της συλλογής δεδομένων είναι να σας παρέχουμε τη σχετική υπηρεσία, προκειμένου να σας ενημερώνουμε σχετικά με νέα προϊόντα, προσφορές της εταιρείας μας. Με τα στοιχεία που συλλέγουμε δημιουργούμε προφίλ χρήσης που ταξινομούνται κατά πρόσωπο ή/και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου η διαφημιστική προσφορά, ειδικότερα με τη μορφή ενημερωτικού δελτίου, να προσαρμοστεί καλύτερα στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και να βελτιωθούν οι διαδικτυακές προσφορές μας.

Nόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συναίνεσή σας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. α του ΓΚΠΔ.

Τι πληροφορίες χρειαζόμαστε

Το ονοματεπώνυμό σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Δικαίωμα εναντίωσης

Μπορείτε να προβάλετε το δικαίωμα εναντίωσης κατά της επεξεργασίας δεδομένων για τους αναφερθέντες σκοπούς ανά πάσα στιγμή και χωρίς κανένα κόστος και με ισχύ για το μέλλον, επικοινωνώντας μαζί μας εδώ

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες.

Τα δεδομένα σας διαγράφονται από τους αντίστοιχους διανομείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας σε επιμέρους διαφημιστικά μέσα ή προβάλετε εναντίωση σε ορισμένα διαφημιστικά μέσα. Επίσης, αν προβάλετε δικαίωμα εναντίωσης η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας σας θα αποκλειστεί από μεταγενέστερη επεξεργασία δεδομένων διαφήμισης, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στην παραλαβή του ενημερωτικού δελτίου ανά πάσα στιγμή  με ισχύ για το μέλλον, αν καταργήσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μέσω της ιστοσελίδας μας. Θα βρείτε τον σύνδεσμο για τη σελίδα κατάργησης εγγραφής στο τέλος του κάθε ενημερωτικού δελτίου.

ΙΒ. Επικοινωνία μαζί μας – Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας για γενικές ερωτήσεις σχετικά με την εταιρεία μας ή τα προϊόντα-υπηρεσίες μας, κρατούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε προκειμένου να απαντήσουμε στα αιτήματά σας.

Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ.  στ’  του ΓΚΠΔ, δηλαδή το έννομο συμφέρον της εταιρείας μας.

Τι πληροφορίες χρειαζόμαστε

Χρειαζόμαστε πληροφορίες που σας αφορούν, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί  σας και συγκεκριμένα το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός τηλεφώνου σας και το email σας, καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών ή emails που μας έχετε αποστείλει.

Γιατί χρειαζόμαστε τις πληροφορίες αυτές

Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες σας για να απαντήσουμε και για να κρατήσουμε σε αρχείο την επικοινωνία μας μαζί σας.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες  που μας δίνετε

Οι πληροφορίες που αφορούν εσάς διαγράφονται έξι μήνες μετά την τελευταία σας επικοινωνία μαζί μας.

7. Δικαίωμα καταγγελίας στην εποπτική Αρχή
Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων, αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αρμόδια εποπτική αρχή στην Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ταχυδρομική διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Αθήνα / www.dpa.gr, τηλ. 2106475600)

8. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Επισήμανσης Απορρήτου;

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Επισήμανση Απορρήτου όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Επισήμανση Απορρήτου ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, θα δημοσιεύουμε σχετικά σε εμφανές σημείο της ιστοσελίδας μας. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Επισήμανση Απορρήτου για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα δεδομένα σας.

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε, στο τηλέφωνο 2651022104 ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@filiosdental.gr.